Social Icons

lunes, 12 de noviembre de 2012

Presentació del Moviment Panafricanista a LLeida


"I ara mes que mai la comunitat negra te que assumeix la seva responsabilitat d'una lluita contra el racisme institucional"
A la presentació dels panafricanistes a Lleida, al restaurant Àfrica, al casc antic amb música de Salif Keita IIsmael Lo, l'olor de menjar amb espècies s'anava barrejant amb la gent que anava arribant des de diferentspunts de la ciutat, la comarca i la província. Presidia la taula una gran bandera vermella, negra i verda al crit de Uhuru (alliberament a shwaili) el passat dimarts 6 d'octubre, se presentó a la ciutat de Lleida el Moviment Panafricá.
Amb tota la plana major de l'organització negra a nivell estatal i internacional. Els ministres de cultura, relacions internacionals i altres dirigents vinguts de la 4 províncies catalans, Múrcia, Madrid i la Dra Esther Ekwa y Amina Jhonson de la secretaría internacional de Londra i Berlín, per donar total suport a la delegació lleidatana i al seu portaveu Iunossa Djob. Van ser unes trenta persones majoria africans de diferents origens, sensibilitats, inmigrants sense papers així com l´associació d'estudiants africanes i la universitat de Lleida i algunes persones que han estat més 50 dies torturats en el CIES. Destacó la  de presència solidària de històrics simpatitzants amb la causa Africana com Pau Serra del Moviment Humanista.
MARCUS  GARVEY ARRIBA A  LLEIDA

L'Acte és va desenvolupar, amb el retard de rigor, amb claredat d'idees, de propostes i del projecte fundat per Marcus Garvey a 1914. El col.loqui va a començar amb l'advertiment a tots els presents per part del cordinadora internacional Dra Amina Jhonson:
 "No estem aquí ni com musulmans, catòlics, jueus, comunistes, socialistes, convergents, verds, anarquistes, raperos, capitalistes, dretans. Sinó com a comunitat negra, perquè abans de que existís Lleida ja existien els faraons negres a creant les escriptura, religió, i la civilització. Si fossim ciutadans no existiría un problem negre per tant des-de les afrodiversidad hem convergir a la nostra única realitat avui aquí, ahir i ara i és que som una comunitat, la comunitat negra. No deixeu que us cridin Subsharia "

Tot seguit es va emetre un domuental elaborat pel centre cultural lukumtaka sobre l'origen negre-Kemit de la civilització europea. Així com les relacions històriques entre Àfrica i Catalunya amb gent com la verge negra de Montserrat originària del culte Isis, Guillem de Efeck o Amilcar Barca el negre que va fundar la ciutat de Barcelona. La creació de la burgesia catalana mitjançant el tràfic d'esclaus i el colonialisme en cuba o Guinea Equatorial amb gent com Guel, Prat de la Riba.
"Portem més de 4000 anys vivint al costat i encara ens diuen immigrants. No germans no som immigrants, som comunitat negra" 
PNL: DE ALFONS ARCELIN A ALIU DJOB

El segon tema va ser al voltant de la PNL proposicions no de llei de reconeixement de la comunitat negra a Espanya i per altra banda la figura i obra del Dr Alfonse Arcelin fundador del movement per la reparació a Espanya el 1990 amb la Lluita del negre de Banyoles.

"Ningú ens ha regalat res la PNL, si no ens creis podeu preguntar a JAON tard, Jordi Xucla oa mercats pIJEM QUE van estar en la lluita en el parlament de Madrid amb nosaltres l'hem lluitat molts militants han mort al Porcesat Tcham Bissé , Arcelin i Javier Sial ".
Els panafricanistas van regalar un exemplar de la PNL a tots els participants recomanacions que les polítiques migratòries de Joan Ros o la Generalitat no són un regal d'un missioner blanc a uns negrets amb la panxa inflada i mosques sinó porducto l'acord de la sobirania popular de totes les forces polítiques inclòs PSC, CiU, ERC, PPC. Els panafricanista convidar a Joan Ros i Oriol a desenvolupar-sense por-i sofismes. Respecte d'això van realitzar dures crítiques al regidor Pedro Zerolo de quine va dir ha segrestat el Ministeri d'igualtat "Mai vam creure que un govern d'esquerra posés en marxa camps de concentració CIES per als negres. Hem d'obrir els ulls i abandonar el romanticisme" .

El máxim responsable a Catalunya de l'organització negra en un perfecte català va convidar els negres a perdre la por a guanyar autoestima, espiritualitat, autoconfiança i amor propi.

“La nostra organització no creu a els partits politics i ONGs. Creuls nostres drets democratics i humans. Ells es Reparata els diners de subvencions i el 98% de l'ong Negres no té ni local i encara es pregunten per la integració. Es va recordar que 50 anys d'ONG a l'Àfrica i Àfrica i els negres a tot el món som més pobres que en temps de Ondo Edu. Nosaltres no som racistes som com Martin Luther King pronegro i ja és hora per a nostra comunitat aquí tingui un OBAMA. som pronegros perque és abstracta de la nostra conviccions, els conviccions de Nkrumah, Lumumba, Winnie Mandela, Sabukwe, Malcolm x, Tcham Bissé.”

Tots els horadores van insistir en en la PNL i l'informe Ikuspegui elaborat pel govern basc en 2007 on l'estat reconce l'estratègia de racisme institucional contra els negres. També es va al.ludir a la resolució del senat nordamerica condemnant els nivells d'opressió racista contra els negres a Catalunya en contradicció amb pretensió de l'Amorós Oriol de parlar d'objectius del mil.lenni

"Heu de aprendre català per poder combatre millor aquest racisme institucional. Però no us equivoqueu parlar català no us converteix en iguals, perquè volen dominicanes liampiando gratuïts sense drets la casa d' Josep Anglada, mentre ella es realitza com a dona blanca feminista i els fills d'aquesta Dominican estan al latin King "

Hi va haver un emotiu record al metge de Cambrills fundador del moviment que va morir l'any passat a Cuba.
 "Mira Alfonse Arcelin, metge, progressista, regidor del PSC catalano parlant i mirar com va acabar. Alguns porteu a Catalunya més de 20 anys, els vostres fills han nascut aquí només han conegut a Pujol, Maragall, Montilla i ara Iniesta. Un blanc arriba a Africa o America llatina i al dia següent sense integrar-se sense aprendre fang, bubi, Zulu, Kikongo, wollof o mandinga ja és ciutadà, ia vosaltres després de 20 anys tot us segueixen cridant immigrants ia sobre us ho creis. Resulta que parleu millor català que Montilla o Carme Chacon ia ell ho fan president a un tio que porta menys temps a Catalunya que vosaltres, És clar éllos són blancs i vosaltres sou negres de merda: eterns immigrants. “

INTEGRACIÓ O ASIMILACIO I SUBORINACIO

Ell és president i a vosaltres us volen integrar i són incapaços d'acceptar el Dr. Arcelin. Posen noms de carrers i parcs com el parc Guel a Barcelona un negrero esclavista que se hizo muy rico vendiendo a negros, seres humanos familias enteras .¿onde esta la ley de memoria historica para la comunidad negra porque esos fueron negros no los mató Franco sino Guel y antoni Lopez que creo la  universidad de Comillas en Madrid.  on aquesta el carrer Dr. Alfons Arcelin? on està el sentit de pertinença  dels nens Afrocatalá?.

AUTO-ORGANITZACIO

Nosaltres no som inmigrants som comunitat negra com OBAMA, Puskin, Alexandre Dumas, Juan Llatí, i lluitem per la pau, la no-violència, la democràcia, APODERAMENT, la ciutadania, la justícia i aquesta és VOSTRA responsablitat, aquesta és la integración. Com la crisi del govern dels EUA es fa més profund dels atacs als africans empitjorar. Cada vegada més africans estan sent assassinats per la policia, mentre que els nostres joves són enviats a presó. Més de les nostres llars estan sent robats a través d'execucions hipotecàries, mentre que el govern proporciona els rescats per als bancs. Bilions es donen a l'elit governant de la indústria automotriu, mentre que la desocupació Negre se segueixen disparant. Ni un sol cèntim ha anat a l'ajuda a Haití. La sala novena de Nova Orleans s'ha anat per sempre!

No podem esperar mas a que ONG i govern que venden armas dictadores africanos criminales que masacran a nuestra gente en Congo, Daafur, Chocó -Colombia, Frontex, per resoldre els nostres problemes. Si els negros són conèixer la llibertat i la felicitat de nou, hem de organizarnous! hems organizrnous davant a qui demana que els programes de policia com les iniciatives d'aturar i escorcollar i la seva colla. davant, que demana el tancament de les escoles i la construcció de CIES  nous camps de concentracio, autentics presons.

Els mateix policia que també paguem amb els nostres impostos negres COM Treballant icobrant sous d'Esclaus a la Recollida de la Fruita i Hortalisses, el mateix que van matarimpunement a Desiré, Fonseca, Dombele, Carlos Palomino, Aliu Djob, crim racista que fins Avui no ha estat condemnat per cap partit polític de Catalunya, periodistes o el fiscal de delictesd'Odi de Barcelona, ni tan sols pel alcalde Joan Ros. Aquest Mateix que tripartit us porta a Vic aVotar a la consulta independentista de Catalunya, però després aquest mateix ajuntament nosnega l'empadronament i la possibilitat de que una família africana alquile un pis digne al centrede la ciutat perquè els negres donem dolenta imatge i fenc cuidar el turisme.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwu1U8MtK74T4LIil1bYX-nnH8b9nd4q-J_sc3nLJmMK9VV1JHDDkzTYGgarHIevnAVIVqo886vg-bevzGtp75TIuir-_CE28lg6ud88PHUK9rXblUG_mMYaUfx9ULnDXAD57ONKkQ_UjD/s320/lleida+marcha.jpg

TIOS TOM Y LA IRESPONSABLITAT NEGRA

Los agents professionalitzats ONG mediadors han demostrat després de 50 Anys de Àfrica 1960-2010 un fracàs parasitari del neocolonialisme neoliberal del nostre líders tios tom como Ophuet, Senghor, Campoire, Condolezza, Bongo, Mobutu o Duvalier. 
Ara mateixos líders tio tom expect aquí a Catalunya aEuropa, escollits cuiadadosament entreels Immigrants parà  legitimar el seu silenci amb el sistema local de violència, invisiblitat inegrofabia de les polítiques migratòries. És el que Omali Yeshitela diu: Poder Blanc en caresnegres. Això explica que Bibiana Aído creu la Llei d'Igualtat, el òrgan contra discriminació iprecisament utilitza a un de aquestes negrets para excel·lir de tots els Fòrums Democràtics de Lluita Contra el Racisme a la Comunitat Negra i la seva expressió associativa mes responsable i consecuent- els clients que patim el Racisme-

La nostra Comunitat Negra s havien estat traslladats fora del centre historic  pel que fa a la majoria de les qüestions d'identitat, la cultura i la història. La comunitat negra devé voltar como ensenya Cheick Anta Diop a centralitat del seu propis problemes objecte dels fenòmenshistòrics, politics  i culturals (no subjecte de investigació). La nostra responsablitat va tractar de situar els africans en el centre de les nostras pròpies realitats, discurs narratives i reclamarl'ensenyament de la nostra història en trems afrocentrats. La nostra Comunitat Negra té queassumir responsabilitat de crear nou paradigma 
que exigeixi la reparació negra peresclavitut la, colonialisme i Apartheid de acord Amb les nacions Unides a Durban Sud-àfrica2001, que son crims de lessa Humanitat que no prescriuen ni poden ser amnistiats. No podem esperar mas a que Parli o negociï per nosaltres declarem a través d'est nou imaginari que laComunitat negra com creadora de la Civilització, les Piràmides, Astronomia, Matemàtiques,Ciència, solidaritat, compassió,  Democràcia religions i som humans i tems el dret de equivocar-nos.
  
SOMS LA ALTERNATIVA PODEM DERROTAR EL RACISME
Com classe treballadora que amb la mà d'Obra esclavistes si crec el famós segle d'Or, van aarribar les idees il·lustrades, així com la Europa de la Moneda Única
, reconeixem rica nostra realitat catalana i espanyola,  però estem molt orgullosos de serveis negres, perquè el negre és bell i no expectams demanar perdó a ningú per això. Ni amagar-nos ni assimilar ni agenollar. retribucions en contra, sous en condicions Laborals de misèriaal Maresme i El Repte del Pagesia lleidatà i català. treballem en qualitat de semiexplotació EnLes Grans Obres de les olimpíades de Barcelona 92 mentre teníem Que Patir la Humiliació deserveis dissecats al Museu de Banyoles. Amb els nostres esforços i Gran Sacrificis alCreixement Econòmic de la província de Lleida i de la Millora dels nivells de Vida de la comarcaFruitera en els últims 35 Anys. els pecats Dret de Vaga, i Sindicació Manifestació Les Bancs iinstitucions creditícies Han obtingut uns beneficis del 490% multimilionaris Fent al Mercatimmobiliari mentre el poder adquisitiu de la classe treballadora Africà va baixar.

NOS ASSISTEIX EL DRET DE EXIGIR JUSTÍCIA

Després de més de 30 anys pagant un pis els treballadors negres i el seus famílies no poden noliquidar les hipoteques fraudulentes i a més no cobren el subsidi perquè no  són completamentautònoms. Però el desnonament no acaba aquí amb la llarga agonia, sinó que la justíciaespanyola traspassa les fronteres i contínua perseguint e per vida a les víctimes. En mateixtemps aquesta mateixa Justícia renúncia a perseguint a Paul Kagame i altres tios tom acusatsper la Corte Internacional de Crims contra la humanitat.

   Per tant nos assisteix el dret de Exigir Justícia Social i Drets Democràtics
I com Ciutadans de Ple Dret que aspirem serveis exigim polítiques d'acció afirmativa en unhomologació Altres Sectors de la Societat Que a causa de la  seva bel·ligerància, han guanyat Drets en l'era Zapatero-Montilla, mentre la comunitat negra som cada dia més pobres ioprimits.

Estem els garveyistes soms una força social que nos deveu-la en les nostres pròpies mans la nostra responsabilitat i deixar de traslladar nostra responsabilitat en agents professionalitzatsONG, mediadors, agents del neocolonialisme. Nos organitzem-nos  per no tenir un bon amo i para que  els nostres fills i filles no seguiu sent eterns  (Immigrants) o  ciutadans de Tercera. 
Moviment Internacional panafricanista, fa una crida a la comunitat negra de LLeida en particular i en general  als pobres i oprimits de tota Catalunya  per unir-se i junts traballar pels serveis lliures i gaudir de la Democràcia i en igualtat, construir entre tots i la nació humanauniversal

UHURU

No hay comentarios:

Publicar un comentario

 

Sample text

Sample Text

Sample Text